• tour Arnhem segway

Prive tour door Nederland met Chinees Filippijnse familie

Een nieuwe uitdaging: een rondreis met de familie Lim en Morgan, de golden retriever, door Nederland. De kennismaking met Amsterdam als haar voorbeeld van tolerantie, te midden van de Gay Pride, was een ware cultuurshock. Het rustige oosten met haar mooie tuinen (Appeltern, Het Loo, Ada Hofman en Mien Ruys) boden een 'rustige' afwisseling en variatie op het gezellige en terrasjes-rijke Amsterdam. Om te eindigen in Den Haag, Scheveningen en Delft. 
Enerzijds blijf ik me afvragen (anderzijds begrijp ik heel goed!) waarom IEDEREEN enthousiast is over Amsterdam, ongeacht achtergrond en nationaliteit. En wat biedt een kennismaking met Nederland een mooie aanleiding om culturen en hun bijzonderheden te 'ontleden' ...