Modewandeling Arnhem

gids voor groepen en modewandeling Arnhem

ALLES OVER MODESTAD ARNHEM

Misschien wel de meest populaire stadswandeling bij NL-Xperience....want Arnhem is de stad van Artez en staat bekend als een ModeMekka in Nederland. Dit zien we terug in de vele orginele boutiques in het centrum en in modekwartier Klarendal.

In het Modekwartier startten in het verleden talentvolle afgestudeerde mode- en product designers van Artez een atelier met bijhorende winkel. Zoals bijvoorbeeld Heleen van der Meer, Trix&Rees, Spijkers&Spijkers, Humanoid, Irvinx, Rosanne Bergsma, Nikki Giling, Trickle Down Fabrics...?

Een enthousiaste en ervaren gids vertelt het Arnhems Modeverhaal en neemt je mee naar enkele hippe spots van Arnhem. We bezoeken enkele ateliers en mode-ontwerpers die vol bevlogenheid vertellen over hun passie, visie en collectie.

Een aanrader voor wie meer wil weten over de ins en outs van de Arnheme Mode, M-ontwerpers en M-projecten!

Reacties van klanten:

Modewakschool Tirza (juni 2017)

We hebben veel gehoord en vooral wat wij belangrijk vonden. Toppie . Ik heb het aanbevolen bij de Ensaid.

 

Jeanet van de Remortel

We vonden het gezellig; wandeling zat goed in elkaar qua route en begin- en eindpunt; leuk dat je ook wat over de geschiedenis van de wijk vertelde. Je vertelde precies de goeie dingen, niet te lang en niet te kort. Dat laatste is altijd lastig met een groep van 10 verschillende mensen. Maar je had hierin een goeie modus gevonden.
Fijn dat je ons nog naar Rozet en Momento bracht, vonden we een goeie plek.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Je kunt natuurlijk ook zelf in het Modewartier rondlopen, maar ik denk dat niet iedereen het makkelijk vindt om zo'n klein winkeltje binnen te stappen. En de uitleg van de ontwerpers was zeker een belangrijke aanvulling.
Dank dus voor deze bijzondere middag!

Anouk Siemons (en vriendinnen, juni 2016)

Dankjewel Lut voor je leuke rondleiding! Erg leuk om je eigen stad eens van een andere kant te bekijken. Je vertelde een enthousiast en eerlijk verhaal. Ik zou je zeker bij anderen aanbevelen!

Marisca Rupcic met moeder en zus (juni 2015)

De rondleiding was inhoudelijk heel goed, praktisch goed georganiseerd en bijzonder gezellig. We hebben een prachtige rondleiding genoten en het weer was ons goed gezind.

Huisartsenpraktijk Kastanjelaan Elst (februari 2013)

Uitstekend, betrokken, belangstellend, een echte gastvrouw.
Zeer interessant en verrassend.

Jolanda de Rooij (september 2012)

'De vrouwen waren enthousiast over de moderondleiding en over jou als persoon in het bijzonder'.

gri Retail (juni 2012)

'De 10 dames waren unaniem vol lof en onder de indruk van je kennis en enthousiasme'.

Carla Apeldoorn en vriendinnen (november 2012)

We hebben een gezellige ochtend gehad, informatief en we kwamen in straatjes waar we nooit zijn geweest. arnhem is een mooie stad als je wat meer naar boven kijkt.