• tour Arnhem segway

Segway tours

segway door Arnhem

Nieuw in Arnhem! TOURS MET DE SEGWAY

Tours met de segway worden op maat samengesteld. Start- en eindpunt worden zoveel mogelijk afgestemd op de locatie van uw kantoor of gewenste vertrekpunt. Na een instructie van 20 minuten (tot iedereen de behendigheid heeft om veilig deel te nemen aan het openbaar vervoer) vertrekken we in kleine groepjes (van maximum 8 personen).

Rondje Arnhem (2 uur, 5 km)
Een tocht door de mooie volkswijken en de statige oude stadswijken, over een licht hellend parcours. In korte tijd wordt een tipje van de Arnhemse geschiedenis en het moderne Arnhem opgelicht. 

Slag om Arnhem Segway tour 
Een segway is de ideale manier om de oorlogsmonumenten in Arnhem en Oosterbeek te bezoeken. In Arnhem bezoeken we de John Frost brug, het Airborne plein, de tijdens de slag verwoeste Eusebiuskerk, het stadhuis en Provinciehuis, het sint Elizabeth gasthuis (met een kijkje binnen het gebouw), de Zwarteweg, het sculptuur van Henri Moore en het informatiecentrum 'Slag om Arnhem' . In Oosterbeek bezoeken we de begraafplaats van het Gemenebest, het Airborne Museum, het oude kerkje in de uiterwaarden. Deze kerk was één van de laatste steunpunten voor de soldaten zich terugtrokken over de Rijn. Ook hier doet de lieflijke ligging in niets denken aan de verschrikkingen die zich hier in de dagen van de Slag hebben afgespeeld. Vervolgens segway'en we naar de Westerbouwing waar u het verhaal hoort van de Poolse Parachutistenbrigade. Deze plek biedt tevens een prachtig uitzicht over de Betuwe, bij helder weer tot Nijmegen.
Het is ook mogelijk om een deel van deze route te doen, bijvoorbeeld enkel het gedeelte Arnhem of Oosterbeek.