Verrassende tochten met fiets of segway in en rond Arnhem

tour met fiets of segway  voor groepen

 

DE LEUKSTE FIETS- EN SEGWAY TOURS IN ARNHEM!

NL-XPERIENCE organiseert vooral tochten op maat, houdt rekening met je persoonlijke wensen voor wat betreft begin- en startpunt, fysieke conditie en tussenstop voor taart of lunch.

Enkele ideeen voor mooie fiets- en segway tours:

1. RONDJE GROOT-ARNHEM: 
Dit is een tocht langs pittoreske volksbuurtjes, mooie en statige wijken, oude en publieke parken, Klarendal, het modekwartier, de Spijkertuinen en met een boog omheen de binnenstad en langs de Rijnkade weer terug bij het vertrekpunt. In korte tijd krijg je een idee van ' Groot Arnhem'!

2. RONDJE GROEN ARNHEM:
Arnhem is in 2009 uitgeroepen tot de groenste stad van Europa! Met de fiets of segway ontdek je waarom Arnhem deze titel heeft verdiend. De omgeving van de stad is gewoon prachtig: de uitlopers van de Veluwe sijpelen tot in het centrum en de Rijn met haar uiterwaarden slingert doorheen de stad . Al zigzaggend door de chicque wijken, pittoreske volksbuurtjes en 13 parken verkennen we haar meest verrassende en 'groene' plekjes en krijgen we een goede indruk van de stad en omgeving.

3. SLAG OM ARNHEM:
Een fietstocht is de ideale manier om de oorlogsmonumenten in Arnhem en Oosterbeek te bezoeken. De tocht gaat langs Arnhem en Oosterbeek, in totaal ongeveer 20 km. Voor meer informatie: kijk op: 

Reacties van gasten:

De Alliantie ( november 2016)

Namens het bestuur van de Alliantie PeeVee en de leden die mee waren wil ik u hartelijk bedanken voor de tour van zaterdag. De groep was erg tevreden en heeft een mooie ervaring gehad. Ondanks het aanpassen van de route en de problemen met de stepverhuurder heeft iedereen een top ochtend gehad. 

Enexis, afdeling Finance (oktober 2014):

'Onze afdeling financial control van enexis kijkt met plezier terug op een heel ontspannnen dagje uit. Wij leerden onder  begeleiding van Lut de stad Arnhem op een leuke manier kennen. in de ochtend tijdens een stadswandeling waar we door de boeiende vertelstijl van Lut ondere andere de sfeer van de slag om Arnhem konden opsnuiven en tevens de verdere geschiedenis van de stad in vogelvlucht meekregen. Na de middag gevolgd door een fietstocht door de parken rondom Arnhem. Wel met enkele pittige klimmetjes, maar de beloning (lange afdalingen in een aangenaam herfstzonnetje) was er naar. Kortom, wil je de sfeer van de slag om arnhem proeven en is een echte parachutesprong net een brug te ver? Ga er dan gewoon een dagje met Lut op uit!