Walking dinner in Arnhem en Nijmegen

culinaire wandelingen in Arnhem en Nijmegen

Op zoek naar een gevarieerd en leuk uitje met collega's of vrienden? Een walking diner biedt hiervoor een uitkomst: een compleet verzorgde avond met heerlijke gerechten én 3 stukjes stadswandeling.

Zo leer je Arnhem én haar gastronomisch aanbod kennen. Wandelend van de ene naar de volgende 'culinaire gang' vertelt de ervaren en enthousiaste gids een mix van historie, kunst, architectuur, sociale aspecten en hedendaagse projecten.

De restaurants zijn zorgvuldig uitgekozen met goede service. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Een culinaire wandeling is leuk omdat elk gerecht wordt afgewisseld met een stukje rondleiding. Elk restaurant biedt een eigen sfeer en een andere tafelsamenstelling.

Maximaal 10 deelnemers
Duur: 4 tot 4,5 uur.

Prijs p.p.: € 62 pp bij 10 deelnemers, € 67 pp bij 9 deelnemers, € 73 pp bij 8 deelnemers, € 78 bij 7 deelnemers.
Inbegrepen: stadswandeling met een ervaren en enthousiaste gids, 3 gerechten, reserveringen en coördinatie tijdens de duur van het programma.

Reacties van klanten:

J. Mouissie (Bevolkingsonderzoek Zuid)

Het uitstapje was uitstekend geregeld: gezellig, goed georganiseerd, voldoende inhoud en gebracht op een toegankelijke manier.

Kenneth Short (April 2017)

We took the ‘Gastronomical Tour’ with Lut and thoroughly enjoyed the experience. The tour has an unusual format: walk for an hour or so, eat a starter in a restaurant, walk for another hour or so, eat a main-course in a second restaurant, walk for a further hour or so, eat a dessert in a third restaurant. An interesting way to learn about the history of Arnhem and also to sample to culinary delights of the city.

Lut is a friendly, polite and knowledgeable host. She related the history of Arnhem in an informative and interesting way and chose restaurants with a good variety of reasonably-priced dishes to choose from. The highlight of the tour was the view from the top of the Eusebius Church, where we could see over the entire city of Arnhem and beyond.

An interesting experience and one that we would recommend to anyone that wants to learn about the history of Arnhem in a relaxed and enjoyable manner.

 

Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet (november 2016)

​ HET WAS EEN ERG LEUKE MIDDAG/AVOND MET LUT; HET CONCEPT VAN EEN WALKING-DINER VONDEN WE ALLEMAAL HEEL PRETTIG: STEEDS EVEN LOPEN TUSSEN EEN GERECHT, LEKKER EVEN BUITEN EN VAN PLEK WISSELEN. DE RESTAURANTJES WAREN ERG GEZELLIG, LEKKER ETEN EN GOED VOORBEREID. LUT IS EEN HEEL VRIENDELIJKE, BESCHEIDEN EN INTERESSANTE VROUW DIE GOED KON VERTELLEN EN UITLEGGEN. ZE HIELD REKENING MET DE KOUDE AVOND, MAAR LIET ONS OP EEN PLEK DIE ONS ERG INTERESSEERDE OOK LANG GENOEG KIJKEN. KORTOM; FANTASTISCHE AVOND!

Enexis (24 februari 2016)

Het was een super geslaagde middag, jouw enthousiasme en manier van omgaan met mensen is zeker naast alle inhoudelijke kennis van toegevoegde waarde. De diverse locaties waren erg goed uitgezocht met daarnaast lekkere gerechten. 

Willems Winssen BV (grond, weg- en waterbouwbedrijf, Winssen, december 2014)

Het was informatief en gezellig, een mooie afwisseling en goed georganiseerd. Met het gevolg dat je bij elk gerecht bij een andere collega aan tafel zit. Leuke gids die de aandacht van de groep wist vast te houden.

VGA,UA, C. van Aalderen (walking dinner 80 personen, juni 2014)

Ik heb de organisatie en de bemiddeling als zeer prettig ervaren. Het contact via de mail en telefoon was erg goed. Ik wist precies wat er ging gebeuren en over iedere wijzigingwerd ik geinformeerd. De wetenswaardigheden waren interessant. Van diverse wist ik het bestaan niet eens of ze waren me niet eerder opgevallen.

Alliander, Elias Mourigh (walking dinner, mei 2014)

Heel leuk en leerzame avond. Goed georganiseerd, en het eten was erg lekker. Alleen jammer van het weer, maar dat heb je niet in de hand. Gelukkig boden de diverse restaurants een aangename schuilplek... We zullen je zeker aanbevelen aan anderen.

ROC De Leijgraaf, Oss (juli 2013, combinatie fietstocht Groot Arnhem met walking dinner)

Door het goede inschattingsvermogen van Lut, was het een ontspannen, gezellig en leerzaam uitje. Lut is ook een zeer prettige gids! Opzet een stukje fietsen en wandelen Leuk!

Jeroen Gesink (september 2011)

Na jouw vertrek maar even kort gepeild wat mensenvan de stadswandeling en het eten vonden. Ik geloof dat iedereen enthousiast was. De afwisseling in het gevolgdeprogramma (wandelen en eten)en de afwisseling in hetgeen je vertelde kon iedereen erg waarderen. Vaakvertelt een gids alleen overde rijke historie van de stad. De afwisseling die je er in brachtdoor ons te wijzen op de architectuur,de details,het moderne Arnhem,de voor Arnhem desastreuze Tweede Wereldoorlog etc zorgde voor een gevarieerdeen leuke avond.

Arjen Vuik (augustus 2012)

Enthousiaste gidsen, veel leuke weetjes, goed beeld van arnhem, goed georganiseerd, het publiek enthousiast gemaakt. al met al een ruime voldoende.